Üzlet: 8000 Székesfehérvár, Balatoni út 77.       Telefon/Fax: 06/22/336-564

   

CÉGÜNKRŐL

 

A Somogyi Trade Kft-t több éves kötőelem- és rögzítés-technikai tapasztalattal rendelkező család alapította 1993-ban.

A cég dinamikus fejlődésének köszönhetően rövid időn belül Székesfehérvár és környéke egyik meghatározó szerelés-technikai vállalkozása lett. A társaság megalakulása óta, kiskereskedelmi keretek között értékesít zárakat, vasalatokat, csavarokat, szegeket és más kötőelemeket.

A kereslet kívánalmainak megfelelően a vállalkozás 2007-től bővítette profilját, többek között növényvédőszerek, műtrágyák, kézi-és kerti szerszámok egyéb mezőgazdasági anyagokkal, eszközökkel. Így nyílt meg a jelenlegi új Csavar- és Gazdabolt.

Ma már 21 áru főcsoportba foglaljuk össze a kb. 4500 cikket és folytatunk szolgáltatás típusú kiskereskedelmet.

Kereskedelmi tevékenységünk fő iránya a kis- és középvállalatok egy-egy országos vállalat és természetesen a helyi lakosság keresletének maradéktalan kielégítése. Székesfehérváron mind területileg, mind eladói létszámban fejlesztett üzletünk forgalma, vevőköre és közvetlen szakszerű kiszolgálási és rendelés-felvételi rendszerünk megalapozta, hogy ezt a tevékenységet sikerrel folytassuk.

Alkalmazottaink szakismerete és többéves gyakorlata, valamint árukészletünk, illetve annak választéka, közvetlen beszállítói kapcsolataink nagyban elősegítik az egyre szélesedő vevőkör igényeinek teljes körű, gyors és szakszerű kiszolgálását.

Látogasson el hozzánk személyesen is, hogy meggyőződjön széles választékunkról.

 
 


 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

  Kertimagok, növényvédőszerek


 

 Kiemelt ajánlat

  Növényvédőszerek

     

 


 

 

 

Termékeink olykor észrevétlenül veszik körül Önt. Miért is foglalkozna a csavarokkal?

Mi megtesszük Ön helyett.

 

 

 

Kezdőlap     Cégünkről     Munkatársaink    Termékeink    Bio-fabrikett   Tippek, praktikák    Ajánlatkérés     Kapcsolat